İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Haluk Ündeğer Anadolu Lisesi

Ock

Dönem sonu faaliyet ve etkinlik haftasında öğrencilerimiz yeteneklerini sergiledi.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı'nın almış olduğu karar doğrultusunda Okulumuzda şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Ardından Bayrak töreni ile birlikte istiklal marşımız okundu.

Ock

8-14 Ocak Enerji Verimliliği Haftası kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Ock

Okulumuzda Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz ve çalışanlarımıza "Karbonmonoksit Zehirlenmeleri" ile ilgili bilgilendirmelerde bulunularak konu ile ile ilgili görseller ve sunumlar iletildi.

Ock

Okulumuz Değerler Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz öncülüğünde Okulumuz öğrencilerimizin katkılarıyla "Filistin" konusunu ele alan pano çalışmaları oluşturuldu.

Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

8 Ocak-12 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacak olan 1. Dönem 2. Telafi Sınav takvimi yayınlanmıştır.

Ara

Okulumuz öğrencileri tarafından "Dilimizin zenginlikleri Projesi" kapsamında bir pano çalışması hazırlandı.

Ara

10 Aralık İnsan Hakları ve Demokrasi haftası program doğrultusunda Çocuk hakları Kulübü danışman Öğretmenlerimiz ve üye öğrencilerimiz tarafından bir program hazırlandı. Konferans salonunda gerçekleştirilen bu programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı ve etkinlikler düzenlendi.

Müziğin ritmiyle dolu anlar. Okul müzik grubumuzun enerjisi hiç bitmiyor.

Belediyue başkanımızla gençlerle başbaşa programımızı gerçekleştirdik.

Etkili ve verimli çalışma yöntemleri semineri okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

İstanbul gezimelerimiz hız kesmeden devam ediyor.

Müziğin ritmiyle dolu anlar. Okul müzik grubumuzun enerjisi hiç bitmiyor.